Користувачами електронних ключів можна стати звернувшись в органи Міндоходів

15 Лип 2014 / 11:43 | Переглядів: 1421

інтернет трафік

Безкоштовні посилені сертифікати ключів електронного цифрового підпису в червні цього року на Тернопільщині отримали 169 абонентів. З них 43 юридичних та 126 фізичних осіб. Про це повідомив в.о. начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області Євген Воробець.

Нагадаємо, що з початку цього року кожен користувач отримує два окремих сертифікати: один використовується для формування підпису (шифрування інформації), а інший - відповідний цьому таємному ключу відкритий ключ, який міститься в Сертифікаті відкритого ключа, що призначений для розшифрування електронного цифрового підпису і одержання інформації, яка буде міститися у звіті.

Крім цього, з 1 листопада 2013 року посилені сертифікати ключів формують строком дії до двох років.

Користувачами посилених сертифікатів ключів електронного цифрового підпису у Тернополі можна стати, звернувшись у відділ реєстрації користувачів при ГУ Міндоходів у Тернопільській області управління (центру) сертифікації ключів ІДД Міндоходів за адресою: м. Тернопіль, вул. Білецька, 1, ліве крило, ЦОП, 1-ий поверх, кабінет 122. Тел. для довідок 23-53-61.

Також ключі електронного підпису видають у Чорткові за адресою: вул. Шевченка, 23, 1-ий поверх, кабінет 10. Тел. для довідок (03552) 2-15-60.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.