Користувачам РРО про електронну звітність

09 Гру 2013 / 14:01 | Переглядів: 1480

Декларація

Можливість дистанційного контролю за суб'єктами господарювання, які здійснюють розрахунки у готівковій формі дозволить ще більше скоротити кількість перевірок таких платників. На сьогодні всі перевірки цієї категорії платників проводяться за заявами громадян та інформацією від державних органів про наявність правопорушень у суб'єктів господарювання і є виключно крайнім засобом впливу на недобросовісних підприємців.

Нагадаємо, що починаючи з 2013 року користувачі касової техніки повинні звітувати до органів Міндоходів в електронному вигляді. Саме для цього реєстратори розрахункових операцій мають бути оснащені електронними стрічками, на яких формуються копії розрахункових документів і фіскальних звітів.Платниками повинна використовуватись лише та касова техніка, яка передбачена затвердженим Державним реєстром реєстраторів розрахункових операцій.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.