Коли закінчується ліцензія?

30 Чер 2017 / 13:52 | Переглядів: 3461

Тернопільська податкова

У Тернопільській ОДПІ інформували, що відповідно до ст. 15 Закону №481 ліцензії на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами видаються на один рік та підлягають обов'язковій реєстрації в органі ДФС.

Для визначення граничної дати дії ліцензії необхідно звернутись донормиЦивільного кодексу, стаття ст. 254 якого зазначає, що строк визначений роками, спливає у відповідні місяць та число останнього року строку.

Для прикладу, у ліцензії, виданій суб'єкту господарювання на роздрібну торгівлю алкогольними напоями, вказано, що строк дії ліцензії з 05.02.2017 р. до05.02.2018 р;

З огляду на це, здійснювати торгівлю алкогольними напоями можливо до дати, яка зазначена в ліцензії. При цьому, останнім днем здійснення господарської діяльності з роздрібної торгівлі алкогольними напоями буде 04.02.2018р, щостановитиме рівно один рік.

Докладніші консультації у Центрі обслуговування платників та за телефоном: 43‑46‑10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.