Із ТзОВ таки стягнуть неустойку

10 Чер 2014 / 15:09 | Переглядів: 1539

аудит

Понад 20 тисяч гривень має повернути до Державного бюджету України тернопільське ТзОВ "Р.Е.Й.В.- Сервіс" за рішенням Львівського апеляційного господарського суду.

Інтереси держави у судах різних інстанцій відстоювало Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області.

Ще в лютому на виконання вимог суду між регіональним відділенням та відповідачем було проведено звірку розрахунків з неустойки по договору оренди за період з 20 серпня 2013 р. по 31 січня 2014 р. Про це було складено відповідний акт, у якому зазначено, що сума неустойки становить 20952, 06 грн. Директор ТзОВ акт підписав, але платити за несвоєчасне повернення орендованого держмайна (а це майже 168 кв.м лабораторно-виробничого корпусу "Тернопільводгоспу), користування об'єктом і неустойку не поспішав. Суд першої інстанції задовольнив вимоги РВ ФДМУ лише частково, значно зменшивши суму покарання для боржника.Однак Львівський апеляційний господарський суд таки став на бік позивача, зобов'язавши "Р.Е.Й.В.- Сервіс" повністю відшкодувати завдані державі збитки.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.