Інформує РВ ФДМУ по Тернопільській області

02 Лип 2014 / 16:36 | Переглядів: 1956

Аукціон

Три об'єкти державного майна має намір передати в оренду Регіональне відділення ФДМУ по Тернопільській області.
Перший об'єкт, балансоутримувачем якого є Тернопільське обласне управління водного господарства, розміщений у Тернополі на вул. За Рудкою, 35. Максимально можливий термін оренди об'єкта - 2 роки 11 місяців. Йдеться про нежитлове приміщення, та долю площ спільного користування загальною площею 13 кв.м., мета використання - розміщення суб'єктів господарювання, що здійснюють проектно-вишукувальні роботи.

Другий об'єкт, балансоутримувачем якого є Тернопільське міжрайонне управління водного господарства, розміщений у Тернополі на вул. Текстильній, 30А. Максимально можливий термін оренди - 2 роки 11 місяців. Йдеться про частину приміщення ремонтно-механічної майстерні, загальною площею 82,7 кв.м., мета використання - розміщення цеху із складання меблів.

Третій об'єкт, балансоутримувачем якого є Професійно-технічне училище № 26, розміщений у Тернопільській області, в м.Бучач, на вул. Міцкевича, 31а. Максимально можливий термін оренди об'єкта 1 рік. Йдеться про частину будівлі котельні, загальною площею 25,6 кв.м., мета використання -встановлення додаткового котла з метою забезпечення безперебійної роботи котельні у разі поломки основного котла.

Заяви про оренду приймаються до 10 липня 2014 року включно за адресою: 46008, м. Тернопіль, вул. Танцорова, 11 (каб. 603), РВ ФДМУ по Тернопільській області; подаються в окремому конверті з написом "Заява про оренду" із зазначенням найменування та місцезнаходження об'єкта оренди.

У разі надходження двох і більше заяв орендодавець оголосить конкурс на право оренди.

Прес-служба РВ ФДМУ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.