Інформація про рішення та розпорядження антимонопольного комітету україни (амку)

04 Вер 2014 / 08:32 | Переглядів: 2409

антимонопольний комітет лого

  • Надано дозвіл компанії "Ravago S.A." (м. Люксембург, Люксембург) на набуття контролю над компанією "Barentz Ravago Chemical Specialist S.A." (м. Люксембург, Люксембург).
  • Оштрафовано ДП "Українська горілчана компанія "Nemiroff" (м. Немирів, Вінницька обл.) на 100 тис. грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання інформації в неповному обсязі на вимогу органу Комітету у встановлений ним строк.
  • Оштрафовано ДП "Українська горілчана компанія "Nemiroff" (м. Немирів, Вінницька обл.) на 100 тис. грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді неподання інформації на вимогу органу Комітету у встановлений ним строк.
  • Оштрафовано ТОВ "Інфамед" (м. Київ) на загальну суму 68 тис. грн за два порушення конкурентного законодавства у вигляді неподання інформації на вимогу органу Комітету у встановлений ним строк.
  • Оштрафовано ВАТ "Вінніфрут" (м. Калинівка, Калиновський р-н, Вінницька обл.) на 34 тис. грн за порушення конкурентного законодавства у вигляді неподання інформації на вимогу органу Комітету у встановлений ним строк.
  • Оштрафовано ПАТ "Укртрансгаз" (м. Київ) на 30 тис. грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції у вигляді подання інформації в неповному обсязі на вимогу органу Комітету у встановлений ним строк.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.