Fitch підвищив рейтинг сек’юритизованих облігацій ПриватБанку

18 Гру 2014 / 10:32 | Переглядів: 1670

приватбанк

Міжнародне рейтингове агентство Fitch підвищило з рівня "CСС" до "BВ-" рейтинг облігацій класу "B" емітента Ukraine Mortgage Loan Finance No. 1 plc., що випущено в рамках угод ПриватБанку з сек'юритизації іпотечних кредитів. Прогноз рейтингу - "стабільний".

Як зазначається в повідомленні Fitch, рейтинг за облігаціями ПриватБанку встановлено на чотири сходинки вище від суверенного рейтингу України, що пов'язано з формуванням банком резервного фонду, що перевищує зобов'язання за облігаціями, що залишилися.

Ukraine Mortgage Loan Finance No. 1 Plc - спеціальна юридична особа, яку створено в рамках угоди, що являє собою сек'юритизацію доларових іпотечних кредитів, при цьому продавцем іпотечного портфеля виступає ПриватБанк.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.