Фінансові інспектори виявили втрати на суму більше 197 тис. гривень

21 Січ 2014 / 16:42 | Переглядів: 2126

аудит

Фахівцями територіального підрозділу Держфінінспекції в Тернопільській області - Монастириської міжрайонної держфінінспекції проведено ревізію фінансово-господарської діяльності Управління cоціального захисту населення Підгаєцької райдержадміністрації, якою виявлено фінансових порушень, що призвели до втрат, на загальну суму понад 197 тис. гривень.

Зокрема, ревізією встановлено, що при заповненні Декларації про доходи та майновий стан осіб, які звернулися за призначенням усіх видів соціальної допомоги окремими жителями району внесено недостовірні дані щодо володіння (користування) земельними ділянками. Внаслідок зазначеного даним особам зайво призначено та виплачено державної соціальної допомоги як малозабезпеченим сім'ям в загальній сумі майже 185 тис. гривень, чим державному бюджету завдано матеріальної шкоди на відповідну суму.

Інспектори також виявили порушення, пов'язане з завищенням вартості виконаних будівельно-ремонтних робіт на суму майже 8 тис. гривень.

Керівнику установи направлені обов'язкові вимоги щодо усунення виявлених порушень, матеріали ревізії передано в правоохоронні органи.

Прес-служба Держфінінспекції
в Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.