Електронкою звітують 97 відсотків платників ПДВ

28 Лют 2013 / 14:11 | Переглядів: 1678

Декларація

Позитивна тенденція щодо зростання кількості платників податків, які обирають подання звітності до податкових органів електронному вигляді, зберігається з минулого року. Так, починаючи з другого півріччя минулого відсоток платників податку на додану вартість, що звітують за допомогою мережі Інтернет, складає 97, а суб'єктів господарювання, що звітують з податку на прибуток засобами e-mail - 76 %. З початку цього року вже укладено більше тисячі договорів про визнання електронних звітних документів, з них 831 із фізичними особами та 312 з юридичними особами.

Цьогоріч, під час деклараційної кампанії громадяни мають можливість теж подати декларацію в електронному вигляді. У січні цього року 49 осіб вже отримали електронні ключі, скориставшись послугами сектору реєстрації користувачів при ДПС у Тернопільській області управління (сектору) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України.

Ірина Вятчанінова,
начальник управління інформатизації та обліку платників податків
Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.