Експортно-імпортні операції Тернопільщини

22 Сер 2014 / 12:41 | Переглядів: 1437

податкова будівля

Загальний товарообіг протягом січня - липня 2014 року склав 388,2 млн дол. США.

Зовнішньоекономічні операції проводились з торговельними партнерами із 54 країн світу. Серед яких перші позиції займають Польща, частка якої у загальному товарообігу становить 55% та Німеччина - 6%.

Імпорт Тернопільщини за підсумками зазначеного періоду склав 203,8 млн дол. США і становив 52% від загального товарообігу. Здебільшого товари надходили з країн Європейського співтовариства, зокрема з Польщі, Німеччини та Італії.

Водночас, експорт товарів протягом семи місяців звітного року становив 184,4 млн дол. США, що на 9 % більше, ніж за відповідний період 2013. Зокрема, експортували товари до країн Європейського співтовариства, найбільше до Польщі, та до країн учасниць Співдружності Незалежних Держав - Росії та Білорусії.

Інформаційно - комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.