Довідатись про свої доходи можна електронно

09 Чер 2017 / 07:57 | Переглядів: 1483

податкова електронний кабінет

Інформацію про суми виплачених доходів та утриманих податків можна отримати уприватній частині електронного сервісу "Електронний кабінет платника". Про це повідомили уТернопільській ОДПІ.

Робота з електронним сервісом у приватній частині (особистого кабінету) здійснюється звикористанням електронного цифрового підпису, який фізичній особі можна отримати вакредитованому центрі сертифікації ключів.

Для отримання запитуваної інформації, необхідно заповнити запропоновану форму "Запиту про суми виплачених доходів та утриманих податків з Державного реєстру фізичних осіб-платників податків для заповнення податкової декларації про майновий стан і доходи...".

Після обробки запиту до особистого електронного кабінету надійде спеціальне повідомлення, при натисканні на яке відкриється необхідна інформація. ЇЇ можна переглянути, зберегти чи надрукувати.

Зверніть увагу, що запитувані відомості можна отримати за останні три роки (поквартально), відомості за останній звітний період (квартал) надаються через 60 днів після його закінчення.

Докладні консультації - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 таза телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.