Доходи нараховано та виплачено в різних кварталах: заповнення форми №1ДФ

06 Вер 2016 / 17:28 | Переглядів: 1279

податкова ДФС

У Тернопільській ОДПІ нагадують, що дохід, який виплачується самозайнятій особі, отримується від підприємницької або незалежної професійної діяльності, в обов'язковому порядку, відображається у звітності - податковому розрахунку заформою №1ДФ, в якій заповнюються графи3та3а.

При цьому, графа 3 "Сума виплаченого доходу" заповнюється у разі фактичної виплати доходу самозайнятій особі.

Наприклад, якщо нарахування доходу було здійснено у лютому місяці (І квартал), а виплату здійснено у квітні місяці (ІІ квартал), то нарахована сума буде відображатись в графі 3а "Сума нарахованого доходу" за І квартал, а виплачена сума буде відображатися в графі 3 "Сума виплаченого доходу" податкового розрахунку за ф. №1ДФ за ІІ квартал.

Графи 4а "Сума нарахованого податку" та 4 "Сума перерахованого податку" незаповнюються, в даному випадку в таких графах проставляються нулі.

Детальніші консультації - у Центрі обслуговування платників Тернопільської ОДПІ заадресою: вул. Білецька, 1 та за телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.