До зведеного бюджету спрямовано понад 519, 5 мільйонів гривень

13 Тра 2014 / 07:06 | Переглядів: 1666

Гроші

Така сума податків і зборів надійшла від платників податків Тернополя і Тернопільського району у січні-квітні цього року. „Порівняно з відповідним періодом минулого року надходження до зведеного бюджету зросли майже на 17 млн. грн.,” - констатував начальник Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області Петро Якимчук.

До державної скарбниці поступило 343, 9 млн. грн. платежів, а місцеві бюджети отримали 175, 6 млн. грн.

"Така позитивна динаміка щодо надходжень - це переконливий результат нашого налагодженого діалогу та співпраці з бізнесом,” - прокоментував Петро Миколайович. Він зазначив, що електронні сервіси для суб'єктів господарювання, спрощення документообігу, підвищення рівня надання адміністративних послуг - усе це в комплексі сприяє розумінню необхідності сплати податків у повному обсязі самими платниками.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.