До завершення деклараційної кампанії - 1 день

30 Кві 2013 / 07:31 | Переглядів: 1513

Декларація

Тому тернополянам та мешканцям Тернопільського району, які ще не виконали свого конституційного обов'язку варто поспішити. До того ж варто мати на увазі, що декларацію про майновий стан і доходи можна подати й в електронному вигляді.

Для цього необхідно звернутися в сектор реєстрації користувачів при ДПС у Тернопільській області управління (сектору) сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України й безкоштовно отримати електронні ключі. Практичну допомогу щодо заповнення звітних документів та фахову консультацію громадянам радо нададуть компетентні фахівці податкової служби у центрі обслуговування платників податків інспекції з понеділка по п'ятницю з 9.00 год. до 20.00 год., а також у суботу з 9.00 год. до 16.00 год.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.