До уваги споживачів!

02 Лют 2016 / 09:02 | Переглядів: 1845

3 2grfgvnvhn67u768ibn mb nmxcn xz z

УДП “Укрпошта” Тернопільської дирекції з 1 січня 2016р. в одностороньому порядку без належного законодавчого аргументування розірвано угоду на обслуговування населення з прийому платежів з ДП “Газпостач” ПАТ “Тернопільміьскгаз”

З 1 грудня 2015 року ПАТ "Державний Ощадний банк" із кожного клієнта бере 3 гривні при оплаті за газ. Розмір такої комісії визначається фінустановою самостійно і не залежить від постачальника газу. ДП “Газпостач” ПАТ “Тернопільміськгаз” також сплачує банку комісійну винагороду за приймання коштів від населення

Наголошуємо, що тариф у розмірі 3 гривні при сплаті за газ встановлений виключно банком, і не надходить до газопостачального підприємства, тому немає жодного відношення доДП “Газпостач” ПАТ “Тернопільміськгаз”

Газопостачальне підприємство сплачує Державному ощадному банку 0,3% від суми платежу кожного споживача, що передбачено постановою Кабміну № 792 "Про забезпечення проведення розрахунків за спожитий природний газ".

п. 9 Постанови: “Оплата послуг щодо приймання платежів від побутових споживачів банківськими установами та підприємствами поштового зв'язку здійснюється газопостачальними підприємствами виключно з їх поточних рахунків, які не є поточними рахунками із спеціальним режимом використання, у розмірі, що не перевищує 0,3 відсотка загальної суми коштів, що надійшли від побутових споживачів на поточні рахунки із спеціальним режимом використання, відкриті газопостачальними підприємствами.”

Дана постанова вступила в силу 10 жовтня 2015 року (Урядовий кур'єр №189)

www.tmgaz.te.ua

Фото з відкритих джерел в інтернеті

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.