До уваги громадян!

18 Лип 2014 / 12:38 | Переглядів: 2010

армія полегон солдат навчання тренування

Фото: Іван Пшоняк

Восьмого червня цього року набрали чинності зміни, внесені до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації.

Цими змінами встановлено, що за працівниками, призваними на військову службу під час мобілізації, не більше одного року, зберігаються: місце роботи, посада і компенсується із бюджету середній заробіток на підприємстві, установі, організації незалежно від підпорядкування та форми власності. Виплата таких компенсацій із бюджету в межах середнього заробітку, провадиться за рахунок коштів Державного бюджету України в порядку, визначеному Кабінетом Міністрів та не підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб. Тел. для довідок: 43-46-46; 15-07.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.