До податкової, пенсійного та статистики можна звітувати одним електронним ключем

30 Кві 2013 / 17:45 | Переглядів: 1971

електронний ключ

Відтепер ключ електронного підпису, виданий Акредитованим центром сертифікації ключів Міністерства доходів і зборів, дає змогу звітувати в режимі он-лайн не лише до органів Міндоходів, а й до органів державної статистики України та Пенсійного фонду України, використовуючи безкоштовний он-лайн сервіс "iFinZvit". Більш детальну інформацію про безкоштовний он-лайн сервіс "iFinZvit" можна переглянути у розділі "Програмне забезпечення" офіційного інформаційного ресурсу АЦСК ІДД - http://acskidd.gov.ua.

Загалом з часу діяльності відділу реєстрації користувачів при ДПС у Тернопільській області Акредитованого центру сертифікації ключів Інформаційно-довідкового департаменту ДПС України власниками безкоштовних цифрових підписів стали майже 4 150 суб'єктів підприємницької діяльності та громадян Тернополя і Тернопільського району.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.