До нас телефонують, у нас запитують...

16 Лют 2015 / 12:37 | Переглядів: 1513

смс мобільний телефон

Чи змінилась форма декларації екологічного податку та розрахунковий рахунок для його сплати ?

Декларація екологічного податку у 2015 році залишилась без змін (Наказ ДПА України від 24.12.2012р. №1010) та розрахункові рахунки для його сплати не змінилися.

Хто і скільки платить збір за місця для паркування транспортних засобів?

Платниками збору є юридичні особи, їх філії (відділення, представництва), фізичні особи - підприємці, які згідно з рішенням сільської, селищної або міської ради організовують та провадять діяльність із забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування та спеціально відведених автостоянках.
Збір за місця для паркування транспортних засобів встановлено на 2015 рік рішенням сесії Тернопільської міської ради у розмірі 0,03 відсотка від мінімальної заробітної плати за 1 кв. м. площі земельної ділянки, відведеної для організації та провадження такої діяльності.

Детальну інформацію можна отримати в Центрі обслуговування платників, телефон:43-46-10.

Відділ комунікацій Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.