До місцевих бюджетів Тернополя та району поступило понад 42,4 млн. грн. "земельного" платежу

18 Гру 2013 / 06:16 | Переглядів: 1552

земля поле

Протягом січня-листопада цього року платники податків Тернополя та Тернопільського району сплатили більш, ніж 42,4 млн. грн. плати за землю до місцевих бюджетів. Порівняно з відповідним періодом минулого року поступлення зросли на 4,4 млн. грн.

Суб'єкти господарювання обласного центру поповнили міську скарбницю, сплативши понад 37 млн. грн. даного платежу, що на 3,8 млн. грн. перевищує минулорічний показник. З них суб'єкти підприємницької діяльності - юридичні особи сплатили 30,9 млн. грн. (на 3,1 млн. грн. більше), а фіз-особи - 6,1 млн. грн. (на 716,6 тис. грн. більше).

Від платників податків Тернопільського району до бюджету надійшло 5,3 млн. грн. плати за землю, що на 589,8 тис. грн. більше, порівняно з минулим роком. Суб'єкти господарювання - юр-особи сплатили 3,8 млн. грн. „земельного” платежу, а підприємці та громадяни - 1,7 млн. грн., це відповідно на 504,2 тис. грн. та 85,6 тис. грн. більше, ніж торік.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.