До місцевих бюджетів надійшло 59,6 мільйонів гривень єдиного податку

17 Січ 2014 / 07:32 | Переглядів: 1799

Гроші

Саме стільки цього платежу сплатили суб'єкти підприємницької діяльності юридичні та фізичні особи, що обрали спрощену систему оподаткування, і перебувають на обліку в Тернопільській об'єднаній ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області протягом 2013 року. Порівняно з січнем-груднем 2012 року надходження єдиного податку зросли на 15,7 млн. грн. Про це повідомив заступник начальника податкової інспекції Василь Кравець.

„Понад 71 відсоток єдиного податку поступило від приватних підприємців-„спрощенців”, - зазначив він. - Це на 11,2 млн. грн. більше, ніж за відповідний позаторішній період.” Від юридичних осіб, що перебувають на спрощеній системі оподаткування надійшло 17,1 млн. грн. єдиного податку, а це на 4,5 млн. грн. перевищує аналогічний показник 2012 року.

На думку Василя Тарасовича, створення комфортних умов для ведення бізнесу, втілення електронних сервісів, розподіл суб'єктів господарювання на групи спрощеної системи - все це посприяло зростанню надходжень від спрощенців до бюджетів.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.