Для тих, хто служить країні

29 Чер 2014 / 12:37 | Переглядів: 1873

армія полегон солдат навчання тренування

Фото: Іван Пшоняк

Сьогодні нелегкий час настав для нашої країни. Ми боремося за незалежність та відстоюємо цілісність своєї землі. Чимало наших співвітчизників виконують обов'язок перед Батьківщиною та стоять на захисті її кордонів.

З огляду на цю ситуацію, з 08.06.2014 р. набрали чинності зміни, внесені до деяких законодавчих актів України щодо удосконалення оборонно-мобілізаційних питань під час проведення мобілізації.

Відповідно до цих змін, самозайняті особи: фізичні особи-підприємці, особи, які провадять незалежну професійну діяльність, які мали або не мали найманих працівників, призвані на військову службу під час мобілізації, на весь період своєї відсутності, звільняються від обов'язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з податку на доходи фізичних осіб. А також - від обов'язку нарахування, сплати та подання податкової звітності з єдиного податку.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.