Для тендеру потрібна довідка

29 Гру 2016 / 06:43 | Переглядів: 1639

податкова електронний сервіс дфс

Однією з необхідних умов для участі у тендерних закупівлях є довідка про відсутність заборгованості з податків, зборів і платежів, яка видається податковою інспекцією. Порядок видачі такої довідки регламентується наказом Міністерства доходів і зборів від010.10.2013р. № 567. Про це інформували в Тернопільській ОДПІ.

Фахівці інспекції зазначили, що довідка видається безоплатно на підставі заяви платника податків, в якій повинно бути посилання на відповідний нормативно-правовий акт, що передбачає надання контролюючим органом довідки, із зазначенням найменування підприємства (установи, організації), до якої довідку буде подано. Форма заяви затверджена додатком 2 до Порядку.

Суб'єкт господарювання, який планує брати участь у тендерних закупівлях, обов'язковоповинен зазначити посилання на Закон України від 25 грудня 2015 року № 922-VІІІ "Про публічні закупівлі".

Загалом, впродовж 11 місяців 2016 року у Центрі обслуговування платників ТернопільськоїОДПІ видано - 1352 таких довідки.

Детальніше - за телефоном 43-46-35 та у Центрі обслуговування платників - 52-12-27.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.