Діяльність на різних ринках: у Тернополі та двох у районі. Що із заявою на «єдиний»?

12 Вер 2017 / 20:41 | Переглядів: 1459

Ринок Київська-15 квітня

У відділі податків і зборів з фізичних осіб Тернопільської ОДПІ зазначили, що для обрання або переходу на спрощену систему оподаткування суб'єкт господарювання подає до податкової інспекції відповідну заяву.

Форму та порядок подання заяви про застосування спрощеної системи оподаткування затверджено наказом №1675. У заяві зазначаються обов'язкові відомості, зокрема, місце провадження господарської діяльності.

Фізична особа-підприємець, яка самостійно виявила бажання здійснювати діяльність на спрощеній системі оподаткування, має зазначати в заяві про застосування спрощеної системи оподаткування обов'язкові відомості, у тому числі "Місце провадження господарської діяльності".

У разі здійснення діяльності на різних ринках, підприємець - платник єдиного податку в рядку 7 "Місце провадження господарської діяльності" заяви про застосування спрощеної системи оподаткування зазначає: "Торгівля на ринках України".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.