Держфінінспекція в Тернопільській області з початку року забезпечила відшкодування втрат на суму 19,1 млн грн

13 Лис 2012 / 13:42 | Переглядів: 1679

Гроші

Держфінінспекція в Тернопільській області у січні - жовтні 2012 року забезпечила відшкодування втрат фінансових та матеріальних ресурсів на суму 19,1 млн грн.

Усього ж виявлено порушень, що призвели до фінансових втрат, на суму 28,4 млн грн.

Загалом із початку року контрольними заходами охоплено 227 об'єктів: підприємств, установ та організацій усіх форм власності.

За результатами ревізій та перевірок, що їх провели фахівці Держфінінспекції в Тернопільській області у січні - жовтні цього року, складено 9 протоколів про корупційні діяння, порушено 121 кримінальну справу, з яких 71 - за результатами ревізій, а ще 50 - за результатами участі фінансових інспекторів як залучених спеціалістів у перевірках, що їх проводили правоохоронні структури.

До адміністративної відповідальності притягнуто 643 особи. За вчинені фінансові порушення 21 особу звільнено з займаних посад.

Прес-служба Держфінінспекції
в Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.