Держфінінспекція в області застерігає: вас хочуть обдурити

12 Гру 2012 / 10:37 | Переглядів: 2411

Гроші

Останнім часом на підприємства, установи та організації області почали надходити листи, під якими стоїть підпис: М. Рубан, заступник начальника відділу інспектування головного контрольно-ревізійного управління України. У листах йде мова про так звану перевірку своєчасності надходження коштів на особові рахунки "рядового та начальницького складу установ та організацій".

Цей пан (чи пані) просить керівників закладів до 12 грудня цього року подати на електронну адресу kru.gov@bk.ru інформацію про (цитуємо додаток до його листа) "персональні дані працівників, дані зарплатних і кредитних карток" (в тому числі номер, код тощо).

У зв'язку з цим Держфінінспекція в області застерігає громадськість краю, керівників усіх закладів та установ: цей лист не що інше, як фальшивка, як афера з метою нечесним шляхом заволодіти коштами людей.

Насправді ніякого (ніякої) М. Рубан(а) в особі заступника начальника відділу інспектування головного контрольно-ревізійного управління України не існує. Як і не існує головного контрольно-ревізійного управління України, яке у 2011 році реорганізоване в Державну фінансову інспекцію України. Голова Держфінінспекції України - Петро Петрович Андрєєв, перший заступник голови - Віктор Васильович Костюшко.

Її структурним підрозділом в регіоні є Державна фінансова інспекція в Тернопільській області, яку зараз очолює Федір Всеволодович Бортняк. І тільки він володіє правом офіційного підпису.

Окрім того, справжня електронна адреса Держфінінспекції України така: postmast@dkrs-vpn.ua.

Електронна адреса Держфінінспекції в Тернопільській області: kru@kru.ternopil.ua. Саме на цю "електронку" просимо надсилати повідомлення про надходження фальшивок на підприємства, установи та організації області.

І, нарешті, оперативно інформуйте про подібні факти правоохоронні органи.

Головне контрольно-ревізійне управління України

Адреса:252070, м. Київ, вул. П.Сагайдачного, 4
тел: (044) 417-82-44 факс: (044) 417-80-44

e-mail: kru.gov@bk.ruURL: http://www.dkrs.gov.ua

06.12.201221-17-14-15/1245

На ____________ від ______________

Керівникам закладів та установ

На виконання Закону України "Про засади запобігання та протидії корупції" у зв'язку зі збільшенням випадків виявлення корупційних дій серед державних службовців, посадових осіб місцевого самоврядування, осіб рядового і начальницького складу організацій, спираючись на Закон України "Про доступ до публічної інформації" просимо надати інформацію згідно з додатком на електронну адресу kru.gov@bk.ru у термін до 12 години 12 грудня 2012 року для проведення перевірки своєчасності надходження коштів на особові рахунки рядового і начальницького складу установ та організацій.

Додаток: "Дані керівного складу та працівників закладу"

Заступник начальника

відділу інспектування головного

контрольно-ревізійного управління М.Рубан

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.