«День району» відбувся у Чорткові

04 Вер 2014 / 11:45 | Переглядів: 1864

чортків

Нещодавно працівники Головного управління Міндоходів у Тернопільській області на чолі із в.о. заступника начальника ГУ Міндоходів в області Сергієм Господариком провели у Чорткові "День району" - традиційний щомісячний захід, спрямований на відвертий діалог із представниками бізнесу, громадськості та місцевих засобів масової інформації.
Зокрема, в Чортківській ОДПІ відбулось засідання "круглого" столу із членами Асоціації підприємців малого та середнього бізнесу на чолі з головою Володимиром Морозом. Учасники заходу обговорили основні проблемні питання, які турбують бізнес та громадськість. Сергій Господарик розповів учасникам зустрічі про запропоновану податкову реформу, відповідно до якої в Україні пропонується скоротити кількість податків - з 22 до 9, значно спростити їх адміністрування та децентралізувати сплату. В ході засідання також обговорювались питання щодо залучення платників до подання електронної звітності, легалізації найманої робочої сили та виведення зарплати з "тіні", реєстрації договорів оренди земельних ділянок та повноти і своєчасності надходжень платежів до бюджетів.

Згодом у актовій залі Чортківської районної ради фахівцями ГУ Міндоходів в області проведено семінар для суб'єктів господарювання з актуальних питань єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування, оподаткування податком на прибуток, ПДВ, податком на доходи фізичних осіб. Учасники заходу мали змогу ознайомитися із порядком розгляду звернень громадян до органів Міндоходів, а також отримати кваліфіковані консультації та роз'яснення щодо нещодавніх змін у законодавстві, які відбулися із прийняттям Закону України "Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні".

"Завдяки проведенню таких заходів формуються взаємовигідні стосунки: підвищення іміджу органів Міндоходів та забезпечення бажаючих кваліфікованими відповідями. Для нас це чудова можливість почути ті питання, що турбують громадськість. Чути голос громадськості - це один з головних принципів роботи нашого відомства. Ми розпочали активний та відкритий діалог з бізнесом. Віднині це дорога з двостороннім рухом, і рух цей ми здійснюємо винятково на підставі законів", - зазначив на семінарі в.о. заступника начальника ГУ Міндоходів у Тернопільській області Сергій Господарик.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.