Делегація Хмельницької міської ради вивчає передовий досвід Тернопіль

29 Січ 2016 / 13:31 | Переглядів: 1743

 0щ983шргш оп5шсилтьуи4е ор 45ои3 ил239 2-9ь а-0ваими

29 січня у Тернопіль прибула делегація із Хмельницького на чолі із заступницею Хмельницького міського голови Галиною Мельник. Делегація прибула до Тернопільської міської ради, щоб перейняти досвід нашого міста у господарській діяльності та у впровадженні інноваційних проектів.

"Тернопіль та Хмельницький тривалий час співпрацюють в Асоціації міст України та вирішують важливі питання на державному рівні, - каже міський голова Сергій Надал. - Тепер ми раді вітати хмельницьку делегацію у Тернополі та ділитися нашими здобутками у впровадженні інноваційних технологій у туристичній, освітній, медичній та фінансовій сферах, зокрема досвідом у проектах "Відкрите місто", "Електронні петиції" та "ProZorro", відкриттям нових амбулаторій загальної практики-сімейної медицини та інших".

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.