Чи заповнюються графи 6 і 7 форми звіту № 1ДФ при відображенні цивільно-правових договорів?

11 Вер 2017 / 06:47 | Переглядів: 1563

Нові вакансії

Консультація від податкової

Чи заповнюються графи 6 і 7 форми звіту № 1ДФ при відображенні цивільно-правових договорів?

У Тернопільській ОДПІ інформували, що згідно п. 3.7 наказу Мінфін від 13.01.2015 р. № 4 "Про затвердження форми Податкового розрахунку сум доходу, нарахованого (сплаченого) на користь фізичних осіб, і сум утриманого з них податку (форма № 1ДФ), графа 6 заповнюється тільки на тих фізичних осіб, які приймались на роботу у звітному періоді, а графа 7 заповнюється тільки на тих фізичних осіб, які були звільнені у звітному періоді за місцем роботи, на якому вони отримували дохід у вигляді заробітної плати, абозвільнені до початку звітного періоду, але отримували доходи у звітному періоді.

Тому, зважаючи на вище наведене, робимо висновок про те, що під час відображення уформі № 1ДФ доходів виплачених фізичним особам за договорами цивільно-правового характеру графа 6 та графа 7 не заповнюються.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.