Чи оподатковується перепідготовка?

11 Кві 2018 / 16:34 | Переглядів: 1232

Податкова знижка на навчання

Яка сума, що сплачена юридичною особою за перепідготовку фізичної особи у вітчизняному навчальному закладі, не оподатковується?

Фахівці Тернопільської ОДПІ нагадують, що відповідно Податкового кодексу сума, сплачена будь-якою юридичною особою на користь вітчизняних вищих та професійно-технічних навчальних закладів за здобуття освіти, за підготовку чи перепідготовку платника податку на доходи фізичних осіб, але не вище трикратного розміру мінімальної заробітної плати, встановленої законом на 1 січня звітного (податкового) року за кожний повний або неповний місяць навчання, підготовки чи перепідготовки такої фізичної особи не включається до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу.

У податковій інспекції також нагадують, що у Центрі обслуговування платників фахівці інспекції консультують, проводятьтренінги та надають практичну допомогу в заповненні Декларації про майновий стан ідоходи та подання електронної звітності з використанням електронного підпису. Телефони для довідок: 43‑46-10, 43-46-46.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.