Чи на кожну із торгових точок потрібен касовий апарат?

30 Тра 2017 / 21:21 | Переглядів: 1880

Касові апарати

Ви запитували у податковій:

Підприємець єдиного податку на одній торговій точці продає технічно складні побутові товари, на які зараз потрібно використовувати РРО, а на іншій - дрібні господарські товари (ножі, гайки, болти та фарбу). Чи на кожну із цих точок потрібен касовий апарат?

У Тернопільській ОДПІ наголосили, якщо підприємець (незалежно від системи оподаткування) здійснює реалізацію технічно складних побутових товарів, які підлягають гарантійному ремонту, лише в одній з торгових точок із декількох, то така особа зобов'язана проводити розрахункові операції із застосуванням РРО на усіх торгових місцях (об'єктах).

Зокрема, слід застосовувати РРО або розрахункові книжки та книги обліку розрахункових операцій на всіх інших господарських одиницях незалежно від асортименту товарів. Адже,законодавством передбачені вимоги до платника податків - суб'єкта господарювання, анедойого торгових точок.

Докладні консультації - у Центрі обслуговування платників за адресою: вул. Білецька, 1 таза телефоном: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.