Чи можна повторно подати заяву, якщо відмовили в "автомат" ПДВ?

20 Гру 2013 / 14:21 | Переглядів: 1623

Гроші

Визначення відповідності платника податку критеріям автоматичного бюджетного відшкодування проводиться на підставі даних його звітних показників та наявної податкової інформації в автоматизованому режимі протягом 15 календарних днів після граничного терміну подання звітності за відповідний звітний період. Повторний перерахунок критеріїв з метою визначення відповідності платника податку критеріям за один і той же звітний податковий період не здійснюється.

Також нагадаємо, що, починаючи з 1 січня 2014 року, для платників податку, які матимуть позитивну податкову історію, термін проведення камеральної перевірки буде скорочено. Для цих платників камеральна перевірка податкової звітності буде проводиться протягом п'яти календарних днів з дня подання податкової декларації. Адже місією Міндоходів згідно з Стратегічним планом розвитку Міністерства доходів і зборів на 2013-2018 роки є створення умов для розвитку підприємництва та міжнародної торгівлі.

Інформаційно - комунікаційний відділ
Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.