Час платити ПДВ. Останній день 29 серпня

26 Сер 2014 / 08:13 | Переглядів: 2281

календар

Оскільки 30 серпня цього року - вихідний, сплатити податок на додану вартість за липень платникам, що звітують помісячно, слід не пізніше 29 серпня 2014 року.

Нагадаємо, що відповідно до п.203.2 ст.203 Податкового кодексу України платник податку на додану вартість зобов'язаний самостійно сплатити суму податкового зобов'язання, зазначену у поданій ним податковій декларації, протягом 10 календарних днів, що настають за останнім днем відповідного граничного строку для подання податкової декларації за звітний податковий період, що дорівнює календарному місяцю.

Як зазначив в.о. начальника Головного управління Міндоходів у Тернопільській області Євген Воробець, з початку року платниками Тернопільщини перераховано 355 млн грн податку на додану вартість, що на 58 млн грн більше, ніж у минулому році.

Інформаційно-комунікаційний відділ
Головного управління Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.