Бюджетні надходження від платників податків з Тернополя і Тернопільського району

08 Лют 2017 / 08:44 | Переглядів: 2082

гроші1

Платники податків Тернополя та району у першому місяці нового року не тільки активно святкували, але й продовжували наповнювати бюджети усіх рівнів.

Так, впродовж січня Державний бюджет отримав 60,0 млн грн податкових надходжень Найбільше, а це 33,6 млн грн, внесено до бюджету податку на додану вартість, а надходження податку на доходи фізичних осіб склали 18,1 млн грн. Внесок наших земляків в обороноздатність країни склав за дні січня - 5,4млнгрн військового збору.

На рахунки місцевих бюджетів поступило 94,2 млн грн платежів. Левову частку складає податок на доходи - 54,4 млн грн, єдиного податку надійшло 15,8 млн грн, акцизного податку - 12,5 млн грн, плати за землю - 7,6 млн грн, податку на нерухоме майно - 2,5млн грн.

У Тернопільській ОДПІ нагадують також, що з 1 січня 2017 року розпочалась кампанія декларування доходів громадянами за 2016 рік. Консультації, тренінги, надання практичної допомоги - у Центрі обслуговування платників, телефон для довідок: 43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.