Бізнесмени Тернополя і приміського району сплатили більш як 800 тисяч гривень на відновлення екології

12 Лип 2017 / 19:14 | Переглядів: 1529

екологія

Упродовж першого півріччя цього року представники бізнесу Тернополя і Тернопільського району перерахували до бюджету 870,3 тис грн екологічного податку, що на 119,5 тис грн більше торішніх показників. Про це повідомляє відділ організації роботи ТернопільськоїОДПІ.

У податковій інспекції звернули увагу, що відповідно до п. 240.1 Податкового кодексу України платниками екоподатку є суб'єкти господарювання, під час провадження діяльності яких на території України і в межах її континентального шельфу та виключної (морської) економічної зони здійснюються:

• викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря стаціонарними джерелами забруднення;

• розміщення відходів (крім розміщення окремих видів (класів) відходів як вторинної сировини, що розміщуються на власних територіях (об'єктах) суб'єктів господарювання);

• утворення радіоактивних відходів (включаючи вже накопичені);

• тимчасове зберігання радіоактивних відходів їх виробниками понад установлений особливими умовами ліцензії строк.

Докладніші консультації - у Центрі обслуговування платників та за телефоном:43-46-10.

Відділ організації роботи Тернопільської ОДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.