Більше тисячі тернополян долучилися до будівництва України

15 Бер 2013 / 14:18 | Переглядів: 1711

Декларація

Вони задекларували неоподатковані у минулому році доходи та сплатять податки до бюджету, а отже поповнять місцеві скарбниці. Таким чином тернополяни долучилися до деклараційної кампанії, яка проходить під девізом „Декларуй. Україну будуй!”. Станом на першу декаду березня 1231 громадянин подав декларацію про майновий стан і доходи до Тернопільської об'єднаної ДПІ. З них 980 декларантів звернулися з метою отримання податкової знижки, а 251 - зобов'язані були подати. Вони задекларували понад 27,8 млн. грн. доходів і повинні сплатити 827,8 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Більшість декларантів, а це -109, заявили про отримання спадщини на суму майже 12,5 млн. грн. Вони зобов'язані сплатити 303,7 тис. грн. податку. Від продажу рухомого та нерухомого майна громадяни отримали у минулому році майже 12,8 млн. грн. доходу. Саме таку суму задекларували 87 громадян. Їм нараховано до сплати 413,1 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю Тернопільської об'єднаної ДПІ

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.