База нарахування ЄСВ

30 Вер 2014 / 12:16 | Переглядів: 1612

армія полегон солдат навчання тренування

Фото: Іван Пшоняк

Що є базою нарахування єдиного внеску для військових частин та органів, які виплачують грошове забезпечення військовослужбовцям (крім військовослужбовців військової строкової служби), особам рядового і начальницького складу?

Відповідно до Закону України від 8 липня 2010 року № 2464-VI "Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування", платниками єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування є роботодавці - військові частини та органи, які виплачують грошове забезпечення для військових.

Також, цим Законом визначено, що платниками єдиного внеску є військовослужбовці (крім військовослужбовців строкової військової служби), особи рядового і начальницького складу.

Єдиний внесок нараховується на суму грошового забезпечення військовослужбовців, оплати перших п'яти днів тимчасової непрацездатності, що здійснюється за рахунок коштів роботодавця, та допомоги по тимчасовій непрацездатності, допомоги у зв'язку з вагітністю та пологами, допомоги або компенсації відповідно до законодавства.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.