Антимонопольний комітет надав рекомендації птахофабрикам

22 Сер 2013 / 08:25 | Переглядів: 1984

антимонопольний комітет лого

Київське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України рекомендувало 11 птахофабрикам утриматися від встановлення економічно необґрунтованих оптово-відпускних цін на яйця курячі.

Рекомендації надано таким підприємствам-виробникам, як: ПрАТ Агрофірма "Бережанська птахофабрика", птахофабрика "Васильківська", ТОВ "Агрофірма Іванків", птахофабрика "Україна", ВАТ "Кожухівське", ТОВ "Макарівська птахофабрика",ТОВ "Експансія", ТОВ "Фермерський двір", ТОВ "Старинська птахофабрика", ВАТ "Білоцерківська птахофабрика", ПАТ "Малинове".

Рекомендації органів Комітету спрямовані на попередження порушення законодавства про захист економічної конкуренції на ринку реалізації яєць курячих та є обов'язковими для розгляду.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.