Американські ради з міжнародної освіти розпочинають сезон тестування flex

11 Вер 2014 / 18:13 | Переглядів: 3466

сша прапор

13 вересня 2014 року о 9:00 учні Тернополя та області зможуть випробувати свої сили і позмагатися за можливість безкоштовного навчання у США за "Програмою обміну майбутніх лідерів (FLEX)". Тестування відбудеться в школі № 5 за адресою: м.Тернопіль, вул. Камінна 2.

FLEX - це програма культурного обміну старшокласників, в рамках якої учні 8, 9 та 10 класів мають можливість безкоштовно поїхати до США, навчатися у загальноосвітній школі протягом року, проживаючи у приймаючій родині. Програма повністю фінансується урядом США та адмініструється організацією "Американські Ради з міжнародної освіти".

За 23 роки роботи в Україні випускниками FLEX стали більше 6 тисяч школярів, серед яких понад 250 - учні з обмеженими фізичними можливостями.

До конкурсу цього року допускаються всі учні 8-10 класів, що народилися з 01.01.1998 по 15.07.2000. З собою необхідно мати свідоцтво про народження, фотокартку 3х4 та згоду на обробку персональних даних (документ є обов'язковим, його можна знайти на нашому сайті: www.americancouncils.org.ua).

"Сьогодні у багатьох є можливість побувати у Сполучених Штатах Америки, але слід пам'ятати, що туристичні подорожі відкривають лише туристичну Америку", - пояснює Бред Міллер, директор програми FLEX в Україні. Програма FLEX дозволяє учаснику дізнатися про США "з перших рук", більш детально, адже учасники програми мешкають в американських родинах та навчаються в американських школах протягом навчального року.

Детальнішу інформацію щодо цієї програми, дат та місця проведення тестування можна дізнатися за телефонами : (044) 289-39-52/53/77/78; e-mail: flex@americancouncils.org.ua; або на сайті www.americancouncils.org.ua

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.