Акцизні марки з нового року будуть дешевшими

28 Лис 2014 / 07:13 | Переглядів: 1331

податкова будівля

Кабінет Міністрів України постановою від 19.11.2014 № 627 "Деякі питання запровадження марок акцизного податку нового зразка для алкогольних напоїв і тютюнових виробів" затвердив нові зразки марок акцизного податку для алкогольних напоїв і тютюнових виробів вітчизняного та імпортного виробництва, які будуть запроваджені з 1 січня 2015 року.

Крім цього, внесено зміни до Положення про виготовлення, зберігання, продаж марок акцизного податку та маркування алкогольних напоїв і тютюнових виробів, якими передбачено, що розмір плати за одну марку акцизного податку для алкогольних напоїв становитиме 0,1926 грн., а для тютюнових виробів - 0,091 грн.

Нагадаємо, зараз розмір плати за одну марку акцизного податку для алкогольних напоїв становить 0,27 грн., а для тютюнових виробів - 0,142 грн.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.