647 млн. грн. – до державної казни

11 Лип 2014 / 17:42 | Переглядів: 1655

Гроші

Саме стільки єдиного соціального внеску сплатили платники податків Тернополя та Тернопільського району протягом січня-червня цього року. Це на 22, 7 млн. грн. перевищує відповідний минулорічний показник.

Суб'єкти господарювання обласного центру поповнили скарбницю, сплативши 560 млн. грн. даного платежу, що на 21 млн. грн. більше, ніж минулоріч. Від платників податків Тернопільського району до бюджету надійшло 87 млн. грн. єдиного внеску, що на 1, 7 млн. грн. більше, порівняно з минулим роком.

Кожен з нас хоче почувати себе захищеним та впевненим у завтрашньому дні. Держава дає нам чимало можливостей аби убезпечити себе. Однією з таких - є сплата єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соціальне страхування. Тому, не нехтуйте таким шансом. А усім платникам - дякуємо за щирість та розуміння.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.