470 тернополян задекларували понад 10 мільйонів гривень

10 Лют 2014 / 20:26 | Переглядів: 2181

Гроші

Саме стільки мешканців Тернополя і Тернопільського району звернулися протягом січня та 10 лютого 2014 року до Тернопільської об'єднаної ДПІ і задекларували доходи. Про це повідомив заступник начальника інспекції Василь Кравець. Він зазначив, що сума задекларованого тернополянами доходу склала понад 10,2 млн. грн. При цьому понад 507,5 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб декларанти сплатять до місцевих бюджетів.

Про отримання спадщини заявили 68 осіб. Вони задекларували дохід на суму 7,1 млн. грн. Їм належить сплатити 288,8 тис. грн. податку. Від продажу рухомого та нерухомого майна тернополянами було отримано 2,1 млн. грн. Декларантам належить сплатити до бюджету 115,8 тис. грн. податку на доходи фізичних осіб.

Правом на податкову знижку вже скористалися 345 осіб.

Нагадаємо, що з 1 січня стартувала кампанія з декларування громадянами майнового стану і доходів, отриманих у 2013 році, яка триватиме до 1 травня поточного року. Сплатити податкове зобов'язання декларантам необхідно до 1 серпня 2014 року.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.