25 мільйонів доларів США отримає Тернопіль на термомодернізацію будинків

08 Лют 2016 / 14:33 | Переглядів: 3120

Міжнародний банк реконструкції та розвитку  4амаимимимим

Міжнародний банк реконструкції та розвитку (МБРР) надасть Тернополю 25 мільйонів доларів США. За ці кошти проведуть термомодернізацію житлового сектору. Співпраця пройде у рамках проекту "Підвищення енергоефективності в секторі централізованого теплопостачання України".

-"Тернопільміськтеплокомуненерго" отримає кошти на проведення реконструкції дев'яти котелень, будівництва двох когенераційних станцій, облаштування 311 індивідуальних теплових пунктів та автоматичної системи управління технологічними процесами, які дозволять в режимі реального часу відслідковувати стан роботи системи теплопостачання, - розповів міський голова Тернополя Сергій Надал.

Нагадаємо, що Тернопіль до цього часу співпрацює з Європейським Банком Реконструкції та Розвитку та Фондом Східноєвропейського партнерства з енергоефективності. Завдяки співпраці у місті впроваджується інноваційний проект із модернізації теплопостачання, у рамках якого передбачається встановлення сонячних колекторів, теплового насосу, будівництво котельні на біомасі.

Реалізація цих проектів спрямована на забезпечення якісних послуг теплопостачання та подання до домівок тернополян цілодобово гарячої води.

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.