2,1 млн. гривень – до бюджету

24 Чер 2014 / 07:54 | Переглядів: 1686

гроші1

За травень 2014 року до бюджету надійшли кошти від сплати таких зборів: за спеціальне використання лісових ресурсів, за користування радіочастотним ресурсом, за використання водних ресурсів, а також, збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ та екологічний податок, загальна сума яких склала 2,1 млн. грн.

700 тис. грн серед усіх надходжень становить збір у вигляді цільової надбавки до діючого тарифу на природний газ. Нагадаємо, що відповідно до ст.314 Податкового кодексу, платниками збору є суб'єкти господарювання та їх відокремлені підрозділи, які провадять діяльність з постачання природного газу споживачам на підставі укладених з ними договорів. У Тернополі платниками цього збору зареєстровано 2 суб'єкти підприємницької діяльності.

Інформаційно-комунікаційний відділ Тернопільської об'єднаної ДПІ
ГУ Міндоходів у Тернопільській області

Теги →

Розповсюдити

Використання матеріалів сайту дозволяється при умові посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на сайт t-v.te.ua.

Редакція газети «Тернопіль вечірній» (t-v.te.ua) може не розділяти точку зору авторів статей і відповідальності за зміст перепублікованих матеріалів не несе.